Tilin Takojat

Tilin Takojat- Tilitoimisto Oulussa

Vierivä kivi ei sammaloidu, ja tämä on meidän tärkeimpiä periaatteita. Minkä tahansa yrityksen täytyy pystyä kehittymään ja uudistumaan. Se että sinulla menee lujaa nyt, ei tarkoita että pysyt kärkipäässä 10 vuoden päästä myös. Tätä periaatetta haluamme soveltaa meidän tilitoimistossa ja myös jakaa eteenpäin meidän asiakkaille. Ihmisten ja yritysten on tärkeää uudistua, kehittyä ja oppia uusia asioita. Tästä syystä haluan kertoa omasta taustastani:

Aloitin tilitoimistolla työskentelyn ollessani 21 vuotias. Pitkään etsin suuntaani, kunnes kirjanpitäjän töistä löysin rakkaan ammattini. Koin että kirjanpitäjän työ on parasta koko maailmassa. Missä muualla saat mahdollisuuden tutustua erilaisiin yrittäjiin näin henkilökohtaisella tasolla? Puhumattakaan siitä, että sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus oppia uusia tapoja ja keinoja menestyä, kun oikeasti tutustut yrittäjään, muutenkin kuin numeroissa. Ja parasta on se, että jos teet työsi hyvin, niin luot pitkäaikaisia arvokkaita asiakassuhteita.

Kotona ja koulussa ei oikein koskaan kannustettu yrittäjyyteen, en koskaan edes ajatellut sitä vaihtoehtona. Mutta huomasin pian, että yrittäjyys on ainoa vaihtoehto minulle. Kukaan muu tuskin enää palkkaisikaan minua työntekijäksi, koska olisin rehellisesti sanottuna aivan surkea työntekijä, aivan liian omapäinen.  Yrittäjäksi sitten ryhdyttiin ja katsottiin mihin tämä tie vie mennessään. Aikoinaan kun asiakkaita oli vain 20 ja illat sai tehdä vielä Oulun Järvigrillillä töitä, jotta firman kassatilanne olisi varmasti kunnossa, ei monesti muuta ehtinytkään kuin tehdä töitä ja ehkä nukkua, jos ei ollut yötöitä. Työnteko ei kuitenkaan ole koskaan ollut ongelma minulle, onhan töitä tullut tehtyä 4-vuotiaasta asti ja siitä nimikin Tilin Takojat sopii paremmin kuin hyvin, koska se kuvastaa täydellisesti minun työmoraalia.

Alku oli hankalaa, kuten kaikilla muillakin yrittäjillä yleensä. Potentiaalisten asiakkaiden ensitapaamisissa, minulta kysyttiin yleensä olenko täysi-ikäinen ja puhunko suomenkieltä. Yrittäjille vastoinkäymiset ovat kuitenkin vain hidasteita, ja siksi löysinkin itseni sellaisesta tilanteesta, jossa asiakkaita tuli jatkuvasti lisää ja havahduin siihen, etten voi enää yksin jatkaa tällä tavalla. Oli pakko kehittyä, uudistua ja ottaa vastaan uusia haasteita.

Yrittäjät ovat tunnetusti hulluja, ja niin olen minäkin. Työn paljous ei ole koskaan ollut minulle ongelma, joten nyt kolmen liiketoimintakaupan jälkeen olemme siis yhdistäneet minun oma tilitoimistoni , Jetrocap Oy:n, Suomen Tilikeskus Oy:n ja Tilitoimisto M.Lahti Oy:n asiakkaat saman talon alle. Matkassa on ollut mukana hurjasti onnea, hyvää karmaa ja älytön määrä työtunteja. Liiketoimintakaupan onnistuminen on kiinni monesta asiasta, mutta se tärkein asia on työntekijät. Joten meidän toimistolla pidetään huolta, että työntekijät viihtyy ja heitä arvostetaan, jolloin asiakkaatkin viihtyy ja heitä myös arvostetaan.

Meidän tilitoimistossa et huku massaan, vaan meille kaikki yritykset ja yrittäjät ovat yhtä arvokkaita, olit sitten mikro- tai suuryritys. Panostamme oikeasti välittävään ja joustavaan palveluun, ja sen kulmakivenä on henkilökohtainen lähestymistapa. Voimme kokemuksesta sanoa, että osaamme auttaa paljon paremmin, kun tunnemme yrittäjän läpikotaisin. Ja siihen haluammekin tähdätä, että kommunikointi on mahdollisimman avointa. Meiltä saa ja PITÄÄ kysyä, jos on epävarma jostakin asiasta.

Toivomme että meidän tapamme työskennellä, inspiroi myös meidän asiakkaitamme omaksumaan uusia lähestymistapoja. Silloin koemme että olemme onnistuneet työssämme.

 

 

 

 

OTA YHTEYTTÄ