-

Pyydä tarjous tilitoimistopalveluista hyvällä palvelulla ja järkevällä hinnoittelulla

Auttaako nykyinen tilitoimistosi sinua tarvittaessa? Onko tilitoimisto sinun puolellasi asioissa? Tuntuuko, että maksat kohtuuttoman paljon tilitoimistosta palvelutasoon nähden?

Me Tilin Takojilla olemme aina yrittäjän puolella ja palvelemme asiakkaita aina huolella ja ajan kanssa. Meiltä saat aina henkilökohtaista palveluita ja sinulle on aina nimetty oma kirjanpitäjä, joka hoitaa alusta loppuun asiasi. Meiltä kirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi saat apua esim. lainalaskelmiin, yritysmuodonmuutoksiin, yritysjärjestelyihin, veroneuvontaan, neuvontapalveluita liiketoiminnan kehitykseen ja järjestelmäintegraatioihin taloushallinta järjestelmästä muihin järjestelmiin.

Toteutamme kirjanpitoa sähköisten järjestelmien kautta tai ihan perinteisesti paperikirjanpidolla. Ohjelmistoja meillä on käytössä useita: Procountor, Procountor Solo, Visma Vivaldi, Netvisor, Fennoa, Netbaron. Otamme vastaan tositteet vastaan myös Holvin ja E-taskun kautta.

Haluatko tarjouksen tilitoimistopalveluista? Täytä alla oleva lomake ja vastaamme 2 päivän aikana kilpailevalla tarjouksella (jos tarvitsemme lisätietoja tarjouksen tekemiseen, otamme henkilökohtaisesti yhteyttä.)

Kilpailuta tilitoimistosi palvelu ja pyydä tarjous

Onko yrityksesi ALV-velvollinen:
Hoidatteko itse ostolaskujen maksamisen?
Onko teillä eri kustannuspaikat käytössä?
Haluatko tavata tarjouksen merkeissä?