Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Yritystoimintaan liittyy aina riskejä. Yksi ikävimmistä tilanteista on, kun asiakas ei maksa laskuaan. 💰 Luottotappi...

13.06.2022

Yritystoimintaan liittyy aina riskejä. Yksi ikävimmistä tilanteista on, kun asiakas ei maksa laskuaan. 💰⁠ ⁠ Luottotappio on myyjälle tai luotonantajalle syntyvä tappio, kun velallinen ei pysty maksamaan avoinna olevaa laskua tai velkaa. ⁠ Luottotappio tarkoittaa myyjälle tai luotonantajalle syntyvää tappiota silloin, kun tuotteen tai palvelun ostaja ei pysty maksamaan avoinna olevaa laskua tai velkaa. Jos maksumuistutuksista ja esimerkiksi perintätoimista huolimatta asiakkaasi ei maksa laskuaan, voit lopulta kirjata sen luottotappioksi. 👉🏼⁠ ⁠ Luottotappio tulee aina merkitä kirjanpitoon. Se on verotuksessa vähennyskelpoinen kulu sinä tilikautena ja verovuonna, kun saatava kirjataan tappioksi. Luottotappio merkitään liiketoiminnan muihin kuluihin ja vähennetään myyntisaatavista. ⁠ ⁠ #tilintakojat #tilitoimisto #tietoatakojilta #tilitoimistooulu #oulu #luottotappio
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ