Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Yrittäjyys ja kilometrikorvaukset👤🚘 Jokainen autolla ajava on varmasti huomannut bensan hinnan nousseen viime aiko...

29.07.2022

Yrittäjyys ja kilometrikorvaukset👤🚘 ⁠ ⁠ Jokainen autolla ajava on varmasti huomannut bensan hinnan nousseen viime aikoina. Nyt jos koskaan on aika kirjata kilometrit ylös sillä myös yrittäjä on oikeutettu kilometrikorvauksiin! ⁠ Kilometrikorvauksia voi saada työmatkoista, jotka tehdään esimerkiksi asiakastapaamiseen. Työmatkaksi ei lasketa esimerkiksi matkaa kotoa töihin ja takaisin. 🏠⁠ ⁠ 👉🏼Tänä vuonna kilometrikorvauksen määrä ilman korotuksia on enintään 46snt/kilometri. Mikä on noussut 2sentillä viime vuodesta. 💰⁠ ⁠ 🚘Muista päivittää ajopäiväkirjaa ja toimittaa se kirjanpitäjälle tilikauden päätteeksi. ⁠ 🚘 Jos yrityksesi on osakeyhtiö, voit hakea kilometrikorvauksia ja mahdollisia päivärahoja matkalaskulla. ⁠ 🚘 Kilometrikorvauksista ja päivärahoista löydät ajankohtaiset tiedot Verohallinnon sivuilta. ⁠ ⁠ #tilintakojat #tilitoimisto #tietoatakojilta #oulu #yrittäjä
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ