Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Yrittäjän pakolliset kulut 💰❗️ Verot 💰 Niin kuin kaikkien on myös yrittäjien maksettava veroja. 👉🏼Eri yritys...

30.06.2022

Yrittäjän pakolliset kulut 💰❗️⁠ ⁠ Verot 💰⁠ ⁠ Niin kuin kaikkien on myös yrittäjien maksettava veroja. ⁠ 👉🏼Eri yritysmuotojen verotus toimii kuitenkin erillä tavalla. Tämän takia eri yritysmuotoihin tulisi perhetyä ennen yrityksen rekisteröintiä. ⁠ ⁠ YEL eli yrittäjän eläkevakuutus 💰⁠ ⁠ Jokainen yrittäjä vastaa itse omasta työeläketurvastaan. Tällöin on hankittava yrittäjän eläkelain mukainen vakuutus, joka hoitaa asian. ⁠ 👉🏼 Jos työtulosi on vähintään 8 261,71€ vuodessa lisätään kuluihin YEL-vakuutus. ⁠ ⁠ Jos palkkaat työntekijöitä, joudut tietenkin myös hankkimaan heille lakisääteiset työnantajavakuutukset, kuten muun muassa työeläkevakuutuksen ja työtapaturmavakuutuksen. ⁠ Pakollisiin kuluihin on kuitenkin olemassa joitain toimialakohtaisia poikkeuksia! Näihin kannattaa perhetyö yritystä perustaessa. ⁠ ⁠ #tilintakojat #tilitoimisto #tietoatakojilta #oulu #yrittäjä #yritys
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ