Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Yrittäjä! Tiesitkö, että työllistämällä työttömän, voit saada palkkatukea TE-toimistolta! 💰 Palkkatuki on rahallinen...

25.07.2022

Yrittäjä! Tiesitkö, että työllistämällä työttömän, voit saada palkkatukea TE-toimistolta! 💰⁠ ⁠ Palkkatuki on rahallinen korvaus siitä, että työnantaja voi joutua käyttämään tavallista enemmän aikaa työntekijän työnohjaukseen työttömän vähäisen työkokemuksen, vanhentuneen osaamisen tai esimerkiksi vamman tai sairauden vuoksi. ⁠ ⁠ Palkkatuen saamisen edellytyksiä: ⁠ 👉🏼Työnantaja sitoutuu maksamaan työehtosopimuksen mukaista palkkaa ⁠ 👉🏼Työnantaja on hoitanut lakisääteiset velvoitteensa ⁠ 👉🏼Palkkatuki ei vääristä kilpailua ⁠ Palkkatukea voidaan myöntää sekä toistaiseksi voimassa olevaan että määräaikaiseen työsuhteeseen. ⁠ ⁠ #tilintakojat #tilitoimisto #tietoatakojilta #oulu
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ