Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
YEL-lakiuudistus astui voimaan 1.1.2023, mitä se tarkoittaa? YEL-uudistuksen myötä tulevia muutoksia: 👉🏼Uudistu...

16.01.2023

YEL-lakiuudistus astui voimaan 1.1.2023, mitä se tarkoittaa?⁠ ⁠ YEL-uudistuksen myötä tulevia muutoksia:⁠ 👉🏼Uudistuksella halutaan parantaa yrittäjien turvaa ja yhdenmukaistaa YEL-vakuutuksen työtulon määrittely eri eläkeyhtiöissä.⁠ 👉🏼Työtulon yksilölliselle harkinnalle ja vaihtelulle jää edelleen hyvin tilaa.⁠ 👉🏼Tarkistukset alkavat vuonna 2023 työtuloista, jotka ovat alle 15000€/vuosi ja joihin ei ole tehty olennaista muutosta kolmeen vuoteen.⁠ 👉🏼Korotukset voivat olla kahdella ensimmäisellä kerralla enintään 4000€ kerrallaan.⁠ 👉🏼Minimityötulo voi nousta eläkeyhtiön aloitteesta enintään niin, että se lisää maksua yhdellä korotuskerralla noin 85€/kk.⁠ ⁠ #tilintakojat #tilitoimisto #tietoatakojilta #oulu
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ