Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Voiko yrityksen tililtä maksaa omia kuluja? 🤔💳 Vastaus: Kyllä ja Ei. Tähän asiaan vaikuttaa yrityksen yhtiömuot...

28.03.2022

Voiko yrityksen tililtä maksaa omia kuluja? 🤔💳⁠ ⁠ Vastaus: Kyllä ja Ei. ⁠ ⁠ Tähän asiaan vaikuttaa yrityksen yhtiömuoto ja siksi yrittäjän onkin syytä olla näistä tietoinen, jotta turhilta veromätkyiltä vältytään. 👈🏼⁠ ⁠ Esimerkiksi yksityinen elinkeinonharjoittaja eli toiminimiyrittäjä voi maksaa halutessaan yrityksen tililtä myös yksityisiä kuluja. Suositeltavaa kuitenkin on , että yrityksen tilillä olisi vain yritystoimintaan liittyvät tulo- ja menotapahtumat, jotta yrittäjän olisi helpompi hahmottaa yritystoiminnan kassavirtaa sekä dokumentoida yritystoiminnan tulo- ja menotositteet. Toiminimiyrittäjä ei voi kuitenkaan maksaa itselleen palkkaa. 💰✅⁠ ⁠ Kun taas osakeyhtiössä Yksityisottoja ei voi nostaa. Palkka on osakkaalle verotettavaa ansiotuloa ja yhtiölle puolestaan verotuksessa vähennyskelpoista menoa. Osingosta osakas maksaa veroa. Yhtiölle osinko ei ole vähennyskelpoista menoa. ❌⁠ ⁠ #tietoatakojilta #tilintakojat #tilitoimisto #oulu #tilitoimistooulu
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ