Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Voiko toiminimen kirjanpidon tehdä itse?🤔📝 Toiminimen kirjanpidon hoitaminen riippuu täysin yrittäjän omasta ta...

24.01.2023

Voiko toiminimen kirjanpidon tehdä itse?🤔📝⁠ ⁠ Toiminimen kirjanpidon hoitaminen riippuu täysin yrittäjän omasta tahdosta ja taidoista. Jos yrittäjän liiketoiminta on hyvin pienimuotoista ja tositteita kertyy vain muutama kuukaudessa, kirjanpitoa voi hyvinkin tehdä itse.⁠ ⁠ Vaikka toiminimen kirjanpidon voi tehdä itse, moni yrittäjä haluaa kuitenkin avuksi alan ammattilaisen. ⁠ Toiminimen kirjanpito ulkoistetaan usein kahdesta olennaisesta syystä: ⁠ 👉🏼Ajan (ja rahan!) säästyminen ⁠ 👉🏼Halutaan olla varmoja siitä, että kirjanpito tulee hoidettua oikein.⁠ ⁠ Kirjanpito kannattaa usein ulkoistaa ammattitaitoiselle kirjanpitäjälle tai tilitoimistolle, etenkin jos yrityksen toiminta on vähänkään laajempaa.⁠ ⁠ #tilintakojat #tilitoimisto #tietoatakojilta #oulu #kirjanpito
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ