Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Vinkkejä yrityksen verosuunnitteluun!👏🏼 Yrityksen verosuunnittelu ei ole niin yksinkertaista. Tässä sinulle neljä v...

08.08.2023

Vinkkejä yrityksen verosuunnitteluun!👏🏼⁠ ⁠ Yrityksen verosuunnittelu ei ole niin yksinkertaista. Tässä sinulle neljä vinkkiä, joilla pääset eteenpäin 👉🏻⁠ ⁠ 1. Ota ajoissa selvää verolainsäädännöstä ja pidä itsesi ajantasalla uusista muutoksista ja säännöistä. ⁠ 2. Valitse oikea yritysmuoto. Yritysmuodon valinta voi vaikuttaa verotukseen. ⁠ 3. Hyödynnä sallitut verovähennykset. Esim. yritykseen liittyvät matkat, koulutusmenot, kokouskulut yms..⁠ 4. Tasapainota tulojen ja menojen ajoitusta.⁠ ⁠ Verosuunnittelussa on tärkeää muistaa noudatettavat lait ja eettiset normit. Siksi on suositeltavaa tehdä verosuunnittelua yhdessä ammattilaisten kanssa. ⁠ ⁠ Meillä Tilin Takojilla on tiimi täynnä ammattilaisia, jotka ovat valmiina auttamaan sinua. Ota siis meihin yhteyttä, niin katsotaan yrityksesi veroasiat kuntoon!😊⁠ ⁠ #tilitoimisto #tilintakojat #tietoatakojilta #oulu
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ