Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Vaikuttaako yhtiömuoto siihen, miten kirjanpito tehdään? 🤔🧑🏼💻 👉🏼Kyllä. Ammatinharjoittajalle voi tietyin ehdoi...

05.05.2022

Vaikuttaako yhtiömuoto siihen, miten kirjanpito tehdään? 🤔🧑🏼‍💻⁠ ⁠ 👉🏼Kyllä. Ammatinharjoittajalle voi tietyin ehdoin riittää maksuperusteinen eli yksinkertainen kirjanpito, jossa menot ja tulot merkitään sille päivälle, jolloin raha siirtyy. Useimmiten kirjanpito kuitenkin hoidetaan suoriteperusteisena sekä kaksinkertaisena, ja osakeyhtiölle tämä on aina pakollista. ⁠ Kahdenkertaisessa kirjanpidossa liiketapahtumista tehdään yleensä kolme kirjausta: ⁠ ⁠ 👉🏼rahan lähde ⁠ 👉🏼rahan käyttö ⁠ 👉🏼arvonlisäverovelka. ⁠ ⁠ Kahdenkertainen kirjanpito sisältää paljon enemmän informaatiota, ja se on syytä antaa tilitoimiston tehtäväksi. ⁠ ⁠ #tietoatakojilta #tilintakojat #tilitoimisto #oulu #tilitoimistooulu
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ