Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Työhuonevähennykset 📌 Kun käytät omaa asuntoa työn tekemiseen, tai olet vuokrannut työn tekoon erillisen tilan, voit...

22.08.2023

Työhuonevähennykset 📌⁠ ⁠ Kun käytät omaa asuntoa työn tekemiseen, tai olet vuokrannut työn tekoon erillisen tilan, voit vähentää siitä koituvia kuluja. ⁠ ⁠ Työhuonevähennys kuuluu tulonhankkimismenoihin. Saadessasi palkkatuloja, saat automaattisesti 750 euron vähennyksen. 💰️⁠ ⁠ Kun työskentelet kodissasi, työhuonevähennys kattaa työhuoneen vuokran, valon, kalusteet, lämmön, sähkön ja siivouksen. ⁠ ⁠ Kun olet hankkinut erillisen työtilan, saat vähentää todelliset kustannukset, kuten vuokran ja vastikkeen. Voit vähentää myös muita kuluja, muun muassa sähkö- ja puhtaanapitokulut. ⁠ ⁠ Tiesitkö sinä työhuonevähennyksistä? 🤔⁠ ⁠ #tilitoimisto #tietoatakojilta #oulu #tilintakojat⁠
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ