Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Toisinaan työntekijä voi joutua hyödyntämään omaa autoaan yrityksen puitteissa tehtävään työmatkaan, ja myös ...

12.09.2022

Toisinaan työntekijä voi joutua hyödyntämään omaa autoaan yrityksen puitteissa tehtävään työmatkaan, ja myös hän on oikeutettu tekemään tästä matkalaskun. ⁠ 👉🏼Matkalaskun kautta saatavat matkakulut ovat palkansaajalle verotonta tuloa. ⁠ ⁠ Matkalaskulla tarkoitetaan joko sähköisessä tai paperisessa muodossa olevaa asiakirjadokumenttia, jolla työntekijä saa työnantajalta takaisin itse maksamat kustannukset työmatkan jälkeen. ⁠ ⁠ Työmatkasta tulee tehdä matkalasku, johon liitetään mukaan matkaan liittyvät maksukuitit. Työmatkalla tarkoittaan tilapäistä matkaa, joka tehdään työhän liittyvien työtehtävien takia. Asunnon ja työpaikan. Välistä matkaa ei lasketa verotuksessa työmatkaksi. ⁠ ⁠ Mitä merkitä matkalaskuun? ⁠ 🚘Matkan kohde, matkaan käytetty aika ja matkan ajankohta. ⁠ 🚘Matkan suorittamiseen käytetty kulkuneuvo. ⁠ 🚘Tehtiinkö matka yksin vai kollegan kanssa. ⁠ 🚘Kuka on laskuttaja ja mikä oli matkan tarkoitus. ⁠ ⁠ #tilintakojat #tilitoimisto #tietoatakojilta #oulu
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ