Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
TOIMINIMI TMI 🤸♀️ Toiminimi, yksityinen elinkeinoharjoittaja, ammatinharjoittaja, liikkeenharjoittaja. ✅ Toiminimi e...

31.03.2021

TOIMINIMI TMI 🤸‍♀️ Toiminimi, yksityinen elinkeinoharjoittaja, ammatinharjoittaja, liikkeenharjoittaja. ✅ Toiminimi ei ole yrittäjästään erillinen yritys, vaan toiminimi ja yrittäjä ovat yksi ja sama asia: elinkeinotoimintaa harjoittava luonnollinen henkilö. Toiminimi-yrittäjä ja hänen elinkeinotoimintansa ovat juridisesti yhtä. Näin yrittäjä kantaa henkilökohtaisesti kaikki sopimuksiensa ja velkojensa riskit. 🤭 Toiminimi yrittäjänä toimiminen voi olla riski alttiimpaa, toisaalta erillisen juridisen muodon puuttuessa myös helpompaa. Toiminimillä ei ole läheskään yhtä paljon velvollisuuksia kuin osakeyhtiöillä. Etuina toiminimellä osakeyhtiöön verrattuna ovat mm. mahdollisuus pitää yhdenkertaista kirjanpitoa, ei pakollista tilinpäätöstä (pienellä liikevaihdolla) eikä tarvetta hallitukselle. ☝️ #toiminimi #elinkeinoharjoittaja #ammatinharjoittaja #liikkeenharjoittaja #elinkeinotoiminta #yrittäjä #tilintakojat #oulu #tilitoimisto #tietoatakojilta
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ