Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Toiminimen eli elinkeinonharjoittajan veroilmoitus pitää jättää viimeistään 3.4.2023. Näillä vinkeillä vältyt turhil...

28.03.2023

Toiminimen eli elinkeinonharjoittajan veroilmoitus pitää jättää viimeistään 3.4.2023. ⁠ ⁠ Näillä vinkeillä vältyt turhilta veronkorotuksilta ja voit hyödyntää verovähennykset:⁠ ⁠ 🚘Oletko käyttänyt omaa autoa yritysajossa? Varmista, että ajopäiväkirja on kunnossa ajettujen kilometrien osalta! Näin voit hakea veroilmoituksen yhteydessä ns. toiminimen kilometrikorvausta, eli lisävähennystä.⁠ ⁠ 🚂Oletko tehnyt tilapäisiä työmatkoja? Voit saada verotuksessa lisävähennyksen lisääntyneistä elantokustannuksista, eli ns. liikkeen- tai ammatinharjoittajan päivärahan.⁠ ⁠ 💰Onko yrityksellesi kertynyt nettovarallisuutta viime vuonna? Toiminimiyrittäjän kannattaa harkita kannattaako pääomatulona verotettava osuus nettovarallisuudesta pitää 20% vai laskea 10% tai 0%.⁠ ⁠ ✍🏼Tarkista, täydennä ja korjaa myös oma henkilökohtainen veroilmoituksesi. Elinkeinoharjoittajien veroilmoituksilla ja henkilökohtaisilla veroilmoituksilla on yleensä sama jättöpäivä.⁠ ⁠ Jos olet käyttänyt kotia toimistona tai teit töitä kotoa käsin, muista myös työhuonevähennys❗️⁠ ⁠ #tilintakojat #tilitoimisto #tietoatakojilta #oulu
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ