Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Tilin Takojat osaa taustansa vuoksi samaistua hyvin maahanmuuttajien ja pakolaisten arkeen. Suomen kieli voi olla ha...

12.09.2023

Tilin Takojat osaa taustansa vuoksi samaistua hyvin maahanmuuttajien ja pakolaisten arkeen. ⁠ ⁠ Suomen kieli voi olla haastavaa ja byrokratian määrä voi yllättää. ⁠ ⁠ Maahanmuuttajilla on kuitenkin omia vahvuuksia, joiden hyödyntämisessä Tilin Takojat voi auttaa. ⁠ ⁠ Vastaavasti on hyvä myös tiedostaa omat haasteensa.⁠ ⁠ Tilin Takojilla on asiakkaita Englannista, Saksasta, Hollannista, Israelista, Irakista, Pakistanista, Afganistanista, Turkista, Vietnamista, Intiasta, Kiinasta, Sri Lankasta, Bangladeshista, Thaimaasta, Meksikosta, Egyptistä, Ranskasta, Nigeriasta ja Somalista. ⁠ ⁠ Meille on suuri ylpeydenaihe, että asiakaskuntamme on monimuotoinen. ⁠ #tilintakojat #tilitoimisto #tietoatakojilta #oulu
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ