Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Tiesitkö, että sähköauton lataaminen työpaikalla on työntekijälle verovapaa henkilökuntaetu! 🚙🔌 Alkuvuodesta 2021 vo...

14.11.2022

Tiesitkö, että sähköauton lataaminen työpaikalla on työntekijälle verovapaa henkilökuntaetu! 🚙🔌 ⁠⁠Alkuvuodesta 2021 voimaan astui verotuki, joka teki sähköautojen lataamisesta työpaikalla verovapaan edun. Latauksen muuttuminen verovapaaksi tuo säästöä kuljettajille ja lisää latauspisteiden tarvetta työpaikoilla. Latausmahdollisuuden tarjoaminen työpaikalla tarkoittaa sitä, että työnantaja voi asettaa latauksen hinnaksi vähintään ladatun sähkön hinnan. Jos työntekijällä on vapaa autoetu, maksaa työnantaja polttoaine- ja energiakustannukset. Tällöin yritys voi tarjota latausmahdollisuutta työpaikalla työnantajan piikkiin. ⁠⁠Lakimuutos on voimassa vuoden 2025 loppuun asti ja se mahdollistaa lataamisen työpaikalla. ⁠⁠
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ