Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Taloushallinto on pelkkää kirjanpitoa? VÄÄRIN 🙅 🙅♂️ Jos haluaa tehdä vain minimivaatimuksen kirjanpidosta, se on iha...

07.05.2021

Taloushallinto on pelkkää kirjanpitoa? VÄÄRIN 🙅 🙅‍♂️ Jos haluaa tehdä vain minimivaatimuksen kirjanpidosta, se on ihan ok. Tällä tavalla ei kuitenkaan yritystä juuri kehitetä, eikä tulevaisuus ole usein vankalla pohjalla 📉 Varsinkin jos haluaa kasvaa tai yritystoiminnassa tapahtuu muutoksia, laskelmien, budjettien ja konsultoinnin tärkeys nostaa päätään pintaan📈 Osaamisen hyödyntäminen yrityksen kasvussa on taitolaji ja olet onnekas, jos olet löytänyt osaavan kumppanin yrityksesi taloushallintoon 🎉 Mutta jos et vielä ole, meidän olisi syytä keskustella niin kirjanpidosta, kuin taloushallintopalveluista ☺️ 😊 Ota meihin yhteyttä!👌 #oulu #tilitoimisto #taloushallinto #sininenpossu #tilintakojat #kirjanpito #kirjanpitäjä #konsultointi #asiakaspalvelu
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ