Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Sininen Possu& Tilin Takojat toivottaa hyvää Naisten Päivää! 😘 Meidänkin toimistolla on 8 kovaa emäntää töissä 💪🐷 M...

08.03.2021

Sininen Possu& Tilin Takojat toivottaa hyvää Naisten Päivää! 😘 Meidänkin toimistolla on 8 kovaa emäntää töissä 💪🐷 Minulla on onnekseni ollut monta vahvaa naishahmoa, joista olen voinut ottaa inspiraatiota ja vain toivoa että yllän samaan 🤠 1. Meidän mummu, jota en koskaan ehtinyt tapaamaan. Mutta taustatietona voin sanoa, että horoskoopiltaan oli myös käärme ja Vietnamin sodan aikaan palveli Pohjois-Vietnamin puolella tiedustelijana 🕵🏻 2. Meidän pikkumamma, joka kyllä laittaa aina omat lapset ja lapsenlapset kaiken edelle ❤️ putkauttanut 4 lasta ja jätti kaiken Vietnamissa ja aloitti täällä Suomessa uudestaan, huhhuh kova emäntä 💪 3. Minun isosiskoni, joka on kaikkein mahtavin isosisko. Maailman paras neuvottelemaan ja piinkova bisnessemäntä, ja huippumamma Vanessalle 🎊 En toista tiedä, joka on saanut palkankorotuksen äitiysloman aikana 🤣 4. Minun veljenvaimo, joka on tehnyt sen asian, minkä voisin kuvitella olevan yksi maailman vaikeimmista asioista. Jätti tuntemansa elämän Vietnamiin ja muutti Suomeen. Opetteli kaiken uudestaan ja sen lisäksi 2 pikku pojan äiti 👩‍👦‍👦 Olen ikuisesti kiitollinen, minun kahdesta lapsiorjastani 😂 Jos joku miettii, että where I got it from, niin noilta ylhäällä olevilta naisilta 👌 #tilintakojat #oulu #tilitoimisto #naistenpäivä #maanantai #hyväviikko #perhe #piinkova
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ