Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Sähköisen taloushallinnon hyödyt! 💰Aikaa ja rahaa säästyy. Aikaa säästyy, koska sitä ei kulu esimerkiksi kuittien...

13.10.2022

Sähköisen taloushallinnon hyödyt! ⁠ ⁠ 💰Aikaa ja rahaa säästyy. ⁠ Aikaa säästyy, koska sitä ei kulu esimerkiksi kuittien ja tositteiden mapittamiseen tai toimittamiseen tilitoimistoon. Lisäksi vastaanottaja välttää useimmat toimisto- ja laskutuslisät. ⁠ ⁠ ⚡️Sähköisyys tuo tehokkuutta talousprosessiin. ⁠ Myyntilaskujen lähetykseen ei tarvita erillisiä laskutusohjelmia, vaan laskutus tehdään samasta järjestelmästä osana koko taloushallintoa. Digitaalinen taloushallinto ja ostolaskujen kierrätys on vaivatonta eikä tositteita tarvitse toimittaa tilitoimistoon kuukauden lopulla. ⁠ ⁠ ⏰Sähköinen taloushallinto on paikasta ja ajasta riippumatonta. ⁠ Moderneja kirjanpito-ohjelmia voi käyttää internetselaimella tai mobiilisti. Sähköinen kirjanpito mahdollistaa mm. ostolaskujen maksamisen ja myyntilaskujen lähettämisen mökiltä tai ulkomailta käsin. ⁠ ⁠ ☁️Taloudellinen informaatio on reaaliaikaista ja pilvipalvelussa aina saatavilla. ⁠ Meillä käytössä olevat ohjelmistot tarjoavat sähköisen taloushallinnon, joka mahdollistaa yrityksen talouden hoitamisen sekä seuraamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Tämä tehostaa merkittävästi taloushallinnon prosesseja, kun manuaalisia työvaiheita voidaan automatisoida. Yrittäjä itse pääsee reaaliaikaisesti seuraamaan, mitä yrityksessä tapahtuu. ⁠ ⁠ 👥Yhteistyö syvenee ja helpottuu. ⁠ Sähköisen taloushallinnon myötä yhteistyö tilitoimiston kanssa syvenee, sillä asiakas ja tilitoimisto näkevät ohjelmasta samat asiat. ⁠ ⁠ #taloushallinto #tilintakojat #tilitoimisto #tietoatakojilta #oulu
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ