Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Pitääkö kirpputorimyynnistä maksaa veroa? 🤔 Kirpputorimyynnillä voi tienata suuriakin summia. Tuhansien eurojen tulo...

22.03.2022

Pitääkö kirpputorimyynnistä maksaa veroa? 🤔⁠ ⁠ Kirpputorimyynnillä voi tienata suuriakin summia. Tuhansien eurojen tulot alkavat kiinnostamaan jo verottajaakin, mutta ihan heti niitä ei tarvitse ilmoittaa. 👖💰⁠ ⁠ Yksityishenkilö voi myydä oman perheensä käytössä olleita tavanomaisia tavaroita verovapaasti, jos myynnistä saadut voitot ovat yhteensä enintään 5 000 euroa vuodessa. Jos siis saat vuodessa myyntivoittoja yli 5 000 euroa, sinun on maksettava rajan ylittävästä osasta luovutusvoittoveroa. ⁠ ⁠ Veroraja kuitenkin muuttuu, jos kauppaat muita kuin perheesi käytössä olleita tavanomaisia tavaroita eli myyt esimerkiksi kirpputoreilta löytämiäsi tuotteita suoraan eteenpäin. Tällöin myyntivoitosta on maksettava veroa, kuitenkin vasta silloin, jos myyt tällaisia tavaroita ja muuta irtainta omaisuutta yhteensä yli 1 000 eurolla vuodessa. 1 000 euron raja lasketaan myyntihinnoista, ei myyntivoitoista. 👈🏼⁠ ⁠ Jos myynti on suunnitelmallista ja jatkuvaa, sitä voidaan verottaa yritystoimintana sekä, jos myytyjen tavaroiden arvo ylittää 10 000 euroa, myyjän tulee rekisteröityä arvonlisäverovelvolliseksi. ⁠ ⁠ #tilintakojat #tilitoimisto #tilitoimistooulu #oulu #kirpputori
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ