Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Pian marjastuskausi jälleen alkaa, mutta miten huomioida poimitut marjat verotuksessa? 🫐🍓 Et joudu maksamaan marjoj...

28.07.2022

Pian marjastuskausi jälleen alkaa, mutta miten huomioida poimitut marjat verotuksessa? 🫐🍓⁠ ⁠ Et joudu maksamaan marjojen myyntitulosta tuloveroa, jos poimit ja myyt luonnonvaraiset marjat itse etkä poimi marjoja työksesi. Voit myydä marjat verovapaasti esimerkiksi torilla tai tienvarren levähdyspaikalla. Saat myydä ne verovapaasti myös suoraan ravintolalle tai tukkuostajalle.💰 ⁠ ⁠ Marjastaminen ei saa myöskään olla päätoimista. Sen pitää siis olla harrastelijamaista ja satunnaista. Verovapaus edellyttää myös sitä, ettei marjoja jatkojalosteta esimerkiksi makeuttamalla, survomalla tai pakastamalla. ⁠ ⁠ #tilintakojat #tilitoimisto #tietoatakojilta #oulu #marjastus
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ