Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Pian alkaa jälleen odotettu kesä ja sen myötä kesälomakausi! ☀️👌🏼 Työntekijällä on Suomessa hyvät edut työsuhteessa...

26.05.2022

Pian alkaa jälleen odotettu kesä ja sen myötä kesälomakausi! ☀️👌🏼⁠ ⁠ Työntekijällä on Suomessa hyvät edut työsuhteessaan. Yksi merkittävä etu on palkallisena kertyvä lomaoikeus. ⛱⁠ ⁠ Palkallista lomaa kertyy työntekijälle, kun työsopimuksesta riippuen 35 tunnin tai 14 päivän sääntö kuukaudessa täyttyy. Lomaoikeus alkaa kertymään heti kun työsuhde alkaa. Aluksi työntekijälle kertyy kaksi lomapäivää kuukaudessa ja yli vuoden työsuhteessa kaksi ja puolipäivää. Nämä lomaoikeudet kertyvät lomapalkkavaraukselle ja sitä kautta yhtiön tulokseen. 🧑🏼‍💻⁠ ⁠ Lomapalkkavaraus kasvaa kun työntekijät käyvät töissä: saavat palkkaa, kuluttavat työnantajan tarjoamia työvälineitä ja kaiken päälle vielä ansaitsevat lomaoikeutta. Joka kuukausi kertyvät lomapäivät kasvattavat varausta. ⁠ ⁠ 👉🏼Varausta puretaan siinä yhteydessä kun lomaa pidetään ja palkan sijasta työntekijälle maksetaan lomapalkkaa. ⁠ ⁠ #tilitoimisto #tietoatakojilta #tilitoimistooulu #tilintakojat #oulu #kesäloma #lomapalkka #lomapalkkavaraus
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ