Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttÀ Ota yhteyttÀ Tutustu palveluihimme
Peitelty osinko tulee kalliiksi osakkaalle ja osakeyhtiölle.💰 Peitellyllä osingolla tarkoitetaan sellaista rahanar...

22.03.2023

Peitelty osinko tulee kalliiksi osakkaalle ja osakeyhtiölle.💰⁠ ⁠ PeitellyllĂ€ osingolla tarkoitetaan sellaista rahanarvoista etuutta, jonka osakeyhtiö antaa osakkaansa tai tĂ€mĂ€n omaisen hyvĂ€ksi osakkuusaseman perusteella, joko kokonaan vastikkeetta taikka tavallisesta olennaisesti poikkeavalla hinnoittelulla. VĂ€hĂ€inen poikkeama kĂ€yvĂ€stĂ€ hintatasosta ei siis vielĂ€ tarkoita, ettĂ€ kyseessĂ€ olisi peitelty osingonjako.⁠ ⁠ đŸ‘‰đŸŒJos epĂ€röit sitĂ€, mitĂ€ kuluja yrityksen kirjan pitoon voi ja saa kirjata, kannattaa olla yhteydessĂ€ omaan kirjanpitĂ€jÀÀn. Me Tilin Takojilla autamme sinua vĂ€lttĂ€mÀÀn ikĂ€vĂ€t veroseuraamukset.⁠ ⁠ #tilintakojat #tilitoimisto #tietoatakojilta #oulu
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ