Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Paljonko voi tienata ilman toiminimeä? Pienimuotoista liiketoimintaa voi harjoittaa ilman omaa yritystä. Vähäisen li...

21.04.2022

Paljonko voi tienata ilman toiminimeä? ⁠ ⁠ Pienimuotoista liiketoimintaa voi harjoittaa ilman omaa yritystä. Vähäisen liiketoiminnan harjoittajan ei tarvitse rekisteröityä arvonlisäverovelvollisten rekisteriin. 👈🏼⁠ ⁠ Sinun ei tarvitse ilmoittautua arvonlisäverorekisteriin elleivät tulosi ylitä 15 000 euron alarajaa (ennen vuotta 2021 se oli 10 000). Pidä silti tarkoin rajaa silmällä, sillä jos se pääsee vuoden kuluessa ylittymään, joudut maksamaan arvonlisäveroa takautuvasti koko tilikaudelta. Veron lisäksi voit joutua maksamaan myös viivästysseuraamuksia. 💰⁠ ⁠ Silloin, kun ylität 15 000 eurontulorajan ja sinun täytyy ilmoittautua arvonlisäverovelvolliseksi, sinun tulee myös ilmoittautua liikkeen- tai ammatinharjoittajaksi. ⁠ ⁠ #tilintakojat #tilitoimisto #tietoatakojilta #oulu #toiminimi
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ