Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Paljonko lomaa kertyy? 🤔🏖 Ihana kesä on saapunut ja lomakausi on koittanut, mutta paljonko sitä lomaa on oikein ker...

21.06.2022

Paljonko lomaa kertyy? 🤔🏖⁠ ⁠ Ihana kesä on saapunut ja lomakausi on koittanut, mutta paljonko sitä lomaa on oikein kertynyt? ⁠ ⁠ ☀️Vuosilomalain mukaan lomaa kertyy silloin, kun töitä on tehty vähintään 14 päivää tai 35 tuntia kalenterikuukauden aikana. ⁠ ☀️Jos olet ollut töissä alle vuoden, kertyy vuosilomaa 2 päivää jokaista lomanmääräytymiskuukautta kohden. ⁠ ☀️Jos olet ollut töissä yli vuoden, kertyy vuosilomaa 2,5 päivää jokaisesta lomanmääräytymiskuukautta kohden. ⁠ ☀️Lomanmääräytymisvuosi on 1.4. - 31.3. ⁠ ☀️Lomapäivien määrä ja loma-ajalta saatava palkka määräytyy vuosilomalain ja työnantajaa sitovan työehtosopimuksen perusteella. ⁠ ⁠ #tilintakojat #tilitoimisto #tietoatakojilta #oulu #kesä #kesäloma
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ