Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Onko työnantajan pakko tarjota työterveyshuoltoa työntekijälle? 🤔 Kyllä, sillä se määritellään työterveyshuoltolaiss...

09.06.2022

Onko työnantajan pakko tarjota työterveyshuoltoa työntekijälle? 🤔⁠ ⁠ Kyllä, sillä se määritellään työterveyshuoltolaissa! ⁠ Työterveyshuolto on siitä erikoinen etu, että lain määräämä työterveyshuolto on hyvin suppea. Yleensä työnantaja haluaa kuitenkin tarjota lakisääteistä huoltoa kattavamman palvelun työntekijöilleen. Se on molempien eduksi, sillä kun työntekijä on terve ja voi hyvin, hän jaksaa tehdä parhaansa myös yrityksen eteen! 🏥⁠ ⁠ Työnantajan on laadittava yhdessä työterveyshuollon palveluntuottajan kanssa kirjallinen sopimus, joka on työntekijöiden nähtävillä ja josta käy ilmi: ⁠ ⁠ 🩺Työterveyshuollon yleiset järjestelyt (sijainti, aukioloajat, alihankkijat, maantieteellinen kattavuus) ⁠ 🩺Palveluiden sisältö ⁠ 🩺Palveluiden laajuus (lakisääteinen työterveyshuolto vai lisäksi myös sairaanhoito). ⁠ ⁠ Yhdenvertaisuuslaki varmistaa, että jokaista työntekijää on työsuhteen kestosta riippumatta kohdeltava työsuhteessa samalla tavalla. Määräaikaisuus tai osa-aikaisuus ei ole työnantajalle syy kieltää työterveyshuoltoa. ⁠ ⁠ #tilintakojat #tilitoimisto #tilitoimistooulu #oulu #työterveyshuolto #työterveys
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ