Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Onko kirjanpito pakollista? 👉🏼 Kyllä❗️ Kaikki yritykset ovat kirjanpitovelvollisia. Vastuu kirjanpidon järjestä...

31.01.2023

Onko kirjanpito pakollista?⁠ 👉🏼 Kyllä❗️⁠ ⁠ Kaikki yritykset ovat kirjanpitovelvollisia. Vastuu kirjanpidon järjestämisestä kuuluu yrittäjälle. Yrityksen kirjanpitovelvollisuudesta säädetään kirjanpitolaissa. Kirjanpitolain mukaan jokainen, joka harjoittaa liike- tai ammattitoimintaa, on tästä toiminnastaan kirjanpitovelvollinen.⁠ ⁠ Kirjanpitovelvollisuus pitää sisällään:⁠ 📝Liiketapahtumien kirjaamisen⁠ 📝Tilinpäätöksen laadinnan⁠ 📝Kirjanpitoaineiston säilyttämisen⁠ ⁠ Kirjanpitovelvollisen on merkittävä kirjanpitoonsa liiketapahtumina:⁠ 👉🏼Menot⁠ 👉🏼Tulot⁠ 👉🏼Rahoitustapahtumat sekä niiden oikaisu- ja siirtoerät⁠ ⁠ Tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen tulee antaa oikeat ja riittävät tiedot kirjanpitovelvollisen toiminnan tuloksesta ja taloudellisesta asemasta. Tätä varten tarpeelliset lisätiedot on ilmoitettava liitetiedoissa.⁠ ⁠ Kirjanpitolain rikkomisesta voidaan tuomita sakkoon tai vankeuteen.⁠ ⁠ #kirjanpito #tilitoimisto #oulu
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ