Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Muistutus palkansaajille! 👉🏼Jos et halua ikävää yllätystä loppuvuodesta, on aika toimia – tarkista tulorajasi! ...

01.09.2022

Muistutus palkansaajille! ⁠ ⁠ 👉🏼Jos et halua ikävää yllätystä loppuvuodesta, on aika toimia – tarkista tulorajasi! ⁠ ⁠ Tarkistamaton tuloraja voi aiheuttaa osalle todella ikävän yllätyksen loppuvuodelle: jos verokortin veroprosentti on koko vuoden tuloihin nähden liian pieni, loppuvuonna palkasta menee vero lisäprosentin mukaan. Joka on paljon enemmän veroa, mihin tähän mennessä on tottunut. 💰⁠ ⁠ Kun uuden verokortin tekee nyt, korkeammat tulot ja mahdollisesti noussut veroprosentti ehditään huomioida ennakonpidätyksessä tasaisesti syksyn mittaan. ⁠ ⁠ Omien tulojen kehittymistä on tärkeää seurata vuoden mittaan, sillä tänä vuonna verokortissa on käytössä vain yksi tuloraja koko vuodelle. ⁠ ⁠ #veroprosentti #palkka #vero #tulot #tilintakojat #tilitoimisto #tietoatakojilta #oulu
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ