Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Miten käy yrityksen, jos avioliitto päättyy? 👫💔 Avioliiton solmimisen myötä aviopuolisoille syntyy avio-oikeus tois...

14.04.2022

Miten käy yrityksen, jos avioliitto päättyy? 👫💔⁠ ⁠ Avioliiton solmimisen myötä aviopuolisoille syntyy avio-oikeus toistensa omaisuuteen. 💰⁠ ⁠ Avioliiton päättyminen on suuri käännekohta elämässä ja yrittäjällä avioero voi vaikuttaa myös yrityksen omistajuuteen ja yrityksen varallisuuteen. Tätä asiaa kannattaa pohtia jo avioliittoa solmiessa ja yritystä perustaessa. Nimittäin jos toisin ei ole sovittu, avioliiton päättyessä kummankin puolison omaisuus on avio-oikeuden alaista. 👈🏼⁠ ⁠ Lailla säädellystä avio-oikeudesta voidaan määrätä toisin avioehtosopimuksella. Esimerkiksi yritys ja sen varallisuus voidaan rajata avio-oikeuden ulkopuolelle. Avioehtosopimusta laadittaessa pitää ottaa huomioon esimerkiksi yrityksen yhtiömuoto sekä koskeeko rajaus omaisuuden sijaan tullutta omaisuutta ja omaisuuden tuottoa. ⁠ ⁠ Avioehtosopimuksen voi tehdä ennen avioliittoa tai sen aikana mutta ei enää sen jälkeen. ⁠ ⁠ #tilintakojat #kirjanpito #tilitoimisto #oulu #tilitoimistooulu #avioero #avioliitto #avioehtosopimus
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ