Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Mitä tarkoittaa muuttuvat kustannukset? 🤔 Tavanomaisimman luokituksen mukaan yrityksen kustannukset jaetaan muuttuvi...

17.06.2022

Mitä tarkoittaa muuttuvat kustannukset? 🤔⁠ ⁠ Tavanomaisimman luokituksen mukaan yrityksen kustannukset jaetaan muuttuviin ja kiinteisiin kustannuksiin. 👉🏼⁠ ⁠ Muuttuvat kustannukset vaihtelevat suoraan tuotannon ja myynnin määrän mukaan. Jos myynti kasvaa, kasvavat muuttuvat kustannukset samassa suhteessa ja jos puolestaan myynti ja tuotanto supistuvat, pienenevät myös muuttuvat kustannukset. Jos yrityksen tuotanto on pysähdyksissä, ei tältä ajalta synny muuttuvia kustannuksia. Yrityksen kannalta muuttuvien kustannusten hyvä puoli on se, että ne joustavat alaspäin myynnin vähentyessä. 💰⁠ ⁠ Muuttuvia kuluja ovat kuukausittain vaihtelevat ja ei-pakolliset menot. Ruoka kuuluu muuttuviin kuluihin, vaikka se onkin pakollinen kuluerä jokaiselle. Myös palkat ovat muuttuvia kustannuksia silloin, kun ne ovat suoraan sidoksissa tuotannon määrään, kuten esimerkiksi urakka- ja provisiopalkka. ⁠ ⁠ #tilintakojat #tilitoimisto #tilitoimistooulu #oulu
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ