Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Mitä tarkoittaa kiinteät kustannukset? 🤔 Tavanomaisimman luokituksen mukaan yrityksen kustannukset jaetaan muuttuvii...

06.06.2022

Mitä tarkoittaa kiinteät kustannukset? 🤔⁠ ⁠ Tavanomaisimman luokituksen mukaan yrityksen kustannukset jaetaan muuttuviin ja kiinteisiin kustannuksiin. Kiinteät kustannukset ovat kustannuksia, jotka eivät suoraan riipu myynnistä tai tuotannosta. Kiinteät kulut pysyvät siis samana, vaikka liiketoiminta olisi väliaikaisesti pysähdyksissä. 👉🏼⁠ ⁠ Kiinteitä kuluja ovat ne, jotka on pakko maksaa kuukausittain. Tyypillisiä kiinteitä kustannuksia ovat esimerkiksi, työntekijöiden aikapalkat sivukuluineen, vuokrat, vakuutus-, markkinointi-, puhelin-, hallintokustannukset jne. jotka eivät riipu suoraan myynnin määrästä. ⁠ ⁠ Olennaista kaikkien kiinteiden kustannusten kohdalla on se, että ne eivät riipu tuotannon määrästä, vaan syntyvät ajan kulumisen perusteella. Kiinteiden kustannusten määrä voi kuitenkin vaihdella eri ajankohtina. Muutokset eivät kuitenkaan johdu tuotannon määrän muutoksesta, sillä esimerkiksi vuokrat, korot, vakuutusmaksut yms. voivat nousta. 🏘🐷⁠ ⁠ #tilintakojat #tilitoimisto #tilitoimistooulu #oulu
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ