Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Mitä ovat viranomaisilmoitukset? 🤔 Yritystoiminnasta seuraa ilmoitusvelvoitteita kuukausi-, neljännesvuosi- ja vuosi...

03.05.2022

Mitä ovat viranomaisilmoitukset? 🤔⁠ ⁠ Yritystoiminnasta seuraa ilmoitusvelvoitteita kuukausi-, neljännesvuosi- ja vuosikohtaisesti. Tällaisia ilmoituksia ovat mm. kausiveroilmoitus, eläkevakuutusilmoitus ja palkkojen vuosi-ilmoitus. Säännöllisin väliajoin on siis annettava tietyt viranomaisilmoitukset tietyille viranomaisille. Tai vaihtoehtoisesti voit antaa viranomaisilmoitukset luotettavan kumppanin eli tilitoimistosi hoidettavaksi. 🧑🏼‍💻👌🏼⁠ ⁠ Vuosi-ilmoitusten antaminen on muuttunut aivan hiljattain. Työnantaja antaa nykyään tulonsaajan koko kalenterivuoden tiedot yhdellä vuosi-ilmoituksella. Sähköisyys valtaa alaa myös ilmoituksia koskien. Vuodesta 2016 alkaen työnantajan on edellytetty antavan tiedot sähköisesti, jos vuosi-ilmoitus koskee viittä tai useampaa tulonsaajaa. ⁠ ⁠ #tietoatakojilta #tilintakojat #tilitoimisto #oulu #tilitoimistooulu
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ