Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Mitä on yrityksen taloushallinto?👉🏼 Taloushallinto tarkoittaa yrityksen tai organisaation taloudellisten resurssien...

10.05.2022

Mitä on yrityksen taloushallinto?👉🏼⁠ ⁠ Taloushallinto tarkoittaa yrityksen tai organisaation taloudellisten resurssien hallintaa ja valvontaa. Taloushallinto on keskeinen osa yritystoimintaa. Se pitää sisällään kaiken, mikä liittyy yrityksen rahaliikenteeseen: kuten kirjanpito, tilinpäätös, laskutus, laskujen maksu, tilausten lähetys, palkanlaskenta, työnantaja- ja veroilmoitusten laadinta. ⁠ ⁠ Taloushallinto tuottaa tietoa yrityksen taloudesta ennen kaikkea yrittäjälle itselleen mutta myös ulkopuolisille tahoille, kuten rahoittajille. 🧑🏼‍💻⁠ ⁠ Isommilla yrityksillä on usein oma talousosastonsa, mutta yhä useampi suurikin yritys ulkoistaa ainakin osan taloushallinnosta tilitoimistoille, sillä tämä säästää resursseja. ⁠ ⁠ #tietoatakojilta #tilintakojat #tilitoimisto #oulu #tilitoimistooulu #taloushallinto
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ