Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Mitä kirjanpitovirhe tarkoittaa? Mitä virheestä seuraa ja kuinka sen voi korjata? Monille yrittäjille ja varsinkin a...

25.03.2022

Mitä kirjanpitovirhe tarkoittaa? Mitä virheestä seuraa ja kuinka sen voi korjata? ⁠ ⁠ Monille yrittäjille ja varsinkin aloittaville kirjanpito tuntuu pakolliselta. Sen ei kuitenkaan tarvitse aiheuttaa stressiä. Tarkista, että oma kirjanpitosi on ajan tasalla ja ennen kaikkea oikein.🧑🏼‍💻⁠ ⁠ Virheen korjaaminen kirjanpidossa on mahdollista silloin, kun se huomataan saman tilikauden aikana, kuin se tehtiin. Tällaisia virheitä ovat esimerkiksi väärin kirjatut kulut. Tehdyt virheet voivat johtaa väärin tehtyyn tilinpäätökseen. 👈🏼⁠ ⁠ Virheet voivat vaikuttaa rahoittajan tekemiin päätöksiin, sijoitusmarkkinoihin, verojen määräytymiseen, yleensäkin yrityksestä saatavaan informaatioon ja sen myötä esimerkiksi varojenjakopäätökseen, oman pääoman menettämisestä tehtävään ilmoitukseen tai sen laatimatta jättämiseen, arvioon yritys­saneerauksesta ja niin edelleen. ⁠ ⁠ Virheitä välttääkseen kannattaakin luottaa ammattilaiseen, joka tekee kirjanpitoa työkseen. Näin sinä voit keskittyä omaan työhösi ja jättää paperibyrokratiat kirjanpitäjälle. Itse tehty kirjanpito ei välttämättä säästä rahaa, vaan kuluttaa sitä. Kirjanpitäjän palkkaaminen on edullista siksi, että vältyt kaikilta kirjanpidon virheiltä ja ongelmilta.👌🏼⁠ ⁠ #tietoatakojilta #tilintakojat #kirjanpito #kirjanpitovirhe #tilitoimisto #oulu #tilitoimistooulu ⁠
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ