Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Mitä kaikkea toiminimi voi vähentää verotuksessa? 🤔 Verovähennykset kiinnostavat yrittäjiä, ja hyvästä syys...

09.03.2023

Mitä kaikkea toiminimi voi vähentää verotuksessa? 🤔⁠ ⁠ Verovähennykset kiinnostavat yrittäjiä, ja hyvästä syystä. Ne nimittäin pienentävät sitä rahamäärää, josta yrittäjä maksaa veroja. Toiminimen verovähennysten hyödyntäminen kirjanpidossa ja veroilmoituksella on siis erittäin suositeltavaa.💰⁠ ⁠ Yrityksen vähennettäviä kuluja ovat pääsääntöisesti ne elinkeinotoiminnan menot, jotka liittyvät tulon hankintaan ja säilyttämiseen.⁠ ⁠ Toiminimen vähennykset:⁠ ⁠ * Toimistotarvikkeet, työkalut ja pienhankinnat⁠ * Ohjelmistot ja verkkopalvelut⁠ * Markkinointi- ja mainosmenot⁠ * Edustusmenot⁠ * Työhuonevähennys⁠ * Autokulut⁠ * Työvaatteet⁠ * Ammatti- ja sanomalehdet sekä kirjallisuus⁠ * YEL eli yrittäjän eläkevakuutusmaksut⁠ * Tapaturmavakuutukset⁠ * Jäsenmaksut⁠ * Korkomenot⁠ * Koulutusmenot⁠ * Lupamaksut ⁠ * Mainoslahjat⁠ * Matkamenot ja työmatkat⁠ * Neuvottelumenot⁠ * Tutkimusmenot⁠ * Sponsorointi⁠ * Työterveyshuolto��⁠ ⁠ Muista pitää tallessa tositteet kuluista, jotka olet vähentänyt verotuksessa. Pidä siis kuitit tallessa! 📃⁠ ⁠ #toiminimi #vero
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ