Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Mitä ajopäiväkirjaan merkitään?🚗🤔 Ajopäiväkirjaan merkitään autolla ajettujen matkojen tiedot. Ajopäiväkirjaa voi ...

21.07.2022

Mitä ajopäiväkirjaan merkitään?🚗🤔 ⁠ ⁠ Ajopäiväkirjaan merkitään autolla ajettujen matkojen tiedot. Ajopäiväkirjaa voi tehdä esimerkiksi paperille, lomakkeelle, exceliin tai sähköisesti. ⁠ ⁠ Ajopäiväkirjojen pitäminen on osa yrityksen taloudenhallintaa. Niiden avulla pystytään luotettavasti selvittämään verottajalle kuinka suuri osa yrityksen autoilla tehdyistä ajoista on työajoa ja kuinka suuri osa yksityisajoa. ⁠ ⁠ 🚘 Ajon alkamis- ja päättymisaika ⁠ 🚘 Ajon alkamis- ja päättymispaikka sekä mahdollisesti ajoreitti ⁠ 🚘 Matkamittarin lukema ajon alussa ja lopussa ⁠ 🚘 Matkan pituus ⁠ 🚘 Ajon tarkoitus ⁠ 🚘 Auton käyttäjä ⁠ 🚘 Autolla ajettujen kilometrien kokonaismäärä vuoden aikana ⁠ 👉🏼Ajopäiväkirja on verotukseen liittyvä dokumentti, jota tulee säilyttää kuusi vuotta tilikauden pää ⁠ ⁠ #tilintakojat #tilitoimisto #tietoatakojilta #oulu
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ