Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Mikä on vastuuvakuutus ja mitä se kattaa? Miksi yritys tarvitsee vastuuvakuutuksen? 🤔 Oli kyseessä toiminimi tai osa...

07.04.2022

Mikä on vastuuvakuutus ja mitä se kattaa? Miksi yritys tarvitsee vastuuvakuutuksen? 🤔⁠ ⁠ Oli kyseessä toiminimi tai osakeyhtiö on vastuuvakuutuksen tarkoitus luoda turvaa yrittäjän, työntekijöiden tai tuotteiden mahdollisesti aiheuttamien vahinkojen varalle. 👈🏼⁠ ⁠ Yritystoiminnassa voi syntyä tilanteita, joissa on velvollinen korvaamaan toiselle osapuolelle aiheutettua vahinkoa. Korvausvastuusi voi liittyä esimerkiksi asennusvirheen aiheuttamaan vesivahinkoon tai vaikkapa asiakkaan kaatumiseen rispaantuneeseen eteismattoon myymälässäsi. Vastuuvakuutukset antavat siis taloudellista turvaa, jos yritystoimintasi tai tarjoamasi tuote aiheuttaa vahinkoa toiselle. ⁠ Vastuuvakuutuksen ero tavalliseen vahinkovakuutukseen on se, että vastuuvakuutuksesta korvataan jollekin toiselle aiheutuneita vahinkoja. ⁠ ⁠ Vastuuvakuutus voi olla tyypiltään esimerkiksi toiminnan vastuuvakuutus tai tuotevastuuvakuutus. ⁠ ⁠ #tietoatakojilta #tilintakojat #kirjanpito #vastuuvakuutus #tilitoimisto #oulu #tilitoimistooulu
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ