Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Mikä on työhuonevähennys ja mistä se vähennetään. Kuka siihen on oikeutettu? 🤔 Työhuonevähennys on verotuksessa teht...

04.04.2022

Mikä on työhuonevähennys ja mistä se vähennetään. Kuka siihen on oikeutettu? 🤔⁠ ⁠ Työhuonevähennys on verotuksessa tehtävä vähennys, johon voit olla oikeutettu, mikäli teet töitä kotona. Työhuonevähennyksen määrä riippuu siitä, kuinka paljon töitä kotona teet. 🏠⁠ ⁠ Työhuonevähennys kuuluu tulonhankkimismenoihin, joista palkansaaja on oikeutettu saamaan verovähennyksen. Palkkatuloja nauttiva saa aina automaattisesti 750 euron suuruisen verovähennyksen, ja tulonhankkimisvähennys vaikuttaa siis esimerkiksi siten, että työttömyystukea saavan ihmisen veroprosentti on suhteessa työssä käyvää suurempi. ⁠ Myös kotona työskentelevä osakeyhtiön omistajayrittäjä voi tehdä työhuonevähennyksen omassa henkilökohtaisessa verotuksessaan tavallisten palkansaajien tavoin. 👤⁠ ⁠ Työhuonevähennys kattaa työhuoneen vuokran, valon, sähkön, lämmön ja siivouksen. Kaavamainen vähennys kattaa myös kalusteet, kuten työtuolin tai työpöydän. ⁠ Työhuonevähennys, kuten muutkin tulonhankkimismenot, ilmoitetaan veroilmoituksessa OmaVerossa tai lomakkeella. ⁠ ⁠ #tilintakojat #kirjanpito #työhuonevähennys #tilitoimisto #oulu #tilitoimistooulu
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ