Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Mikä on tilinpäätös ja mitä se sisältää?🤔 Tilinpäätös on laskelma ja tilinpäätösasiakirjojen kokonaisuus, joka selv...

08.07.2022

Mikä on tilinpäätös ja mitä se sisältää?🤔 ⁠ ⁠ Tilinpäätös on laskelma ja tilinpäätösasiakirjojen kokonaisuus, joka selvittää yrityksen tai organisaation tuloksen ja varallisuusaseman. Tilinpäätös laaditaan aina tilikausittain ja se pitää toimittaa kahden kuukauden kuluessa tilinpäätöksen vahvistamisesta. ⁠ ⁠ Tilinpäätös sisältää: ⁠ 👉🏼 tilikaudelta laaditun tuloslaskelman ⁠ 👉🏼 taseen ⁠ 👉🏼liitetiedot ⁠ ⁠ Tuloslaskelmasta ja taseesta esitetään myös vertailutiedot edelliseltä tilikaudelta. Tilinpäätöksessä oleva tase kertoo yrityksen taloudellisen aseman tilinpäätöspäivänä. Tilikauden tuloksen muodostuminen ilmenee tuloslaskelmasta. ⁠ ⁠ Mihin tilinpäätöstä sitten tarvitaan?🤔 ⁠ ⁠ Tilinpäätös on tärkeä tuloverotuksen kannalta, sillä tilinpäätöksessä lasketun mahdollisen voiton perusteella yhtiö maksaa tuloveroja. Viranomaiselle toimittamisen lisäksi tilinpäätöstä tarvitaan myös esimerkiksi yritystoiminnan sopimuksia, luoton ja rahoituksen hakemuksia ja elinkeinolupia varten. ⁠ ⁠ #tilintakojat #tilitoimisto #tietoatakojilta #oulu #tilinpäätös
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ