Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Mikä on tase ja mitä siitä tulee tietää? 🤔 👉🏼Tase on raportti, joka kertoo yrityksen varallisuuden, velat ja oman ...

17.05.2022

Mikä on tase ja mitä siitä tulee tietää? 🤔⁠ ⁠ 👉🏼Tase on raportti, joka kertoo yrityksen varallisuuden, velat ja oman pääoman yhtenä tiettynä päivänä. Yleensä tase kuvaa tilikauden viimeisen päivän tilannetta. ⁠ ⁠ 👉🏼Tase sisältää kaksi saraketta: toisella puolella on yrityksen varallisuus ja toisella puolella se, millä rahalla varallisuus on rahoitettu. Varallisuudesta kertovat sarake on nimeltään vastaavaa ja rahoituksesta kertova puoli on vastattavaa. ⁠ ⁠ 👉🏼Tase sisältää paljon hyödyllistä tietoa. Yrittäjälle keskeisin näistä on oma pääoma, joka tarkoittaa varojen ja velkojen erotusta. Jos rivi on miinusmerkkinen, se tarkoittaa, että yrityksellä on enemmän velkaa kuin varallisuutta. ⁠ ⁠ #tietoatakojilta #tilintakojat #tilitoimisto #tilitoimistooulu #oulu #tase
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ