Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Mikä tilinpäätös on ja onko se pakko tehdä?🤔 👉🏼Tilinpäätös on tilikauden päätteeksi tehtävä laskelma, ...

17.02.2023

Mikä tilinpäätös on ja onko se pakko tehdä?🤔⁠ ⁠ 👉🏼Tilinpäätös on tilikauden päätteeksi tehtävä laskelma, joka kertoo yrityksesi tuloksen ja varallisuustilanteen. Se perustuu yrityksesi tilikauden kirjanpitoon.⁠ ⁠ Jos sinulla on osake-, kommandiitti- tai avoin yhtiö tai osuuskunta, tulee sinun laatia tilinpäätös jokaiselta tilikaudelta.⁠ Jos olet yksityinen elinkeinonharjoittaja, tulee sinun tehdä tilinpäätös, jos kaksi seuraavista ehdoista täyttyy sekä päättyneellä että sitä edeltäneellä tilikaudella:⁠ ⁠ 👉🏼yrityksesi liikevaihto on yli 700 000 euroa⁠ 👉🏼yrityksesi taseen loppusumma on yli 350 000 euroa⁠ 👉🏼yrityksesi palveluksessa on keskimäärin yli 10 henkilöä.⁠ ⁠ Vaikka et olisi velvollinen laatimaan tilinpäätöstä, sinun tulee kuitenkin laatia laskelma yrityksesi tuloksesta ja nettovarallisuudesta verotusta varten. Tämän takia voi olla järkevintä laatia samalla tilinpäätös.⁠ ⁠ #tilintakojat #tilitoimisto #tietoatakojilta #oulu #tilinpäätös
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ