Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Meidän ovet ovat avoinna kaikille kansalaisuuteen katsomatta 🧑✈ Itse asiassa Tilin Takojat Oy:n toimitusjohtaja ja o...

18.06.2021

Meidän ovet ovat avoinna kaikille kansalaisuuteen katsomatta 🧑‍✈‍ Itse asiassa Tilin Takojat Oy:n toimitusjohtaja ja omistaja on taustaltaan maahanmuuttaja, sillä hänen perheensä muutti Suomeen Honin ollessa vain 2-vuotias 😊 Yrittäjyys on mahtava tapa rakentaa itse oma menestyksensä. Meillä on asiakkaina monia menestystarinoita, jotka ovat todisteita onnistuneesta maahanmuutosta 👩‍🌾 Tilin Takojat osaa taustansa vuoksi samaistua hyvin maahanmuuttajien ja pakolaisten arkeen. Suomen kieli voi olla haastavaa ja byrokratian määrä voi yllättää. Maahanmuuttajilla on kuitenkin omia vahvuuksia, joiden hyödyntämisessä Tilin Takojat voi auttaa. Vastaavasti on hyvä myös tiedostaa omat haasteensa 👨‍🔧 Tilin Takojilla on asiakkaita Englannista, Saksasta, Hollannista, Israelista, Irakista, Pakistanista, Afganistanista, Turkista, Vietnamista, Intiasta, Kiinasta, Sri Lankasta, Bangladeshista, Thaimaasta, Meksikosta, Egyptistä, Ranskasta, Nigeriasta, Albaniasta ja Somalista. Meille on suuri ylpeydenaihe, että asiakaskuntamme on monimuotoinen. Asioimme suomeksi, englanniksi, vietnamiksi (en mielellään itse asioi vietnamiksi, mutta nyt on Tram joka voi sen hoitaa 😂) , albaniaksi (kiitos Arbanin 😂) ja ilmeisesti myös hiukan ranskaksi (tästä myös kiitos Arbanin 😂). #oulu #tilitoimisto #tilintakojat #pakolainen #maahanmuuttaja #kotoutuminen #yrittäjyys #monipuolinen #suomi #kansainvälinen #laaja #asiakaskunta #yrittäjä
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ