Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Marraskuussa on paljon tärkeitä päivämääriä yrittäjille. Laita siis nämä päivät muistiin! 🗓1.11. -Jos henkilöasiakka...

08.11.2022

Marraskuussa on paljon tärkeitä päivämääriä yrittäjille. Laita siis nämä päivät muistiin! ⁠⁠🗓1.11. ⁠-Jos henkilöasiakkaan verotus on päättynyt syyskuussa, ensimmäisen jäännösveron eräpäivä on 1.11. Toisen erän eräpäivä on 2.1.2023 ⁠-Jos henkilöasiakkaan verotus on päättynyt heinäkuussa, jäännösveron toisen erän eräpäivä on 1.11. ⁠⁠🗓3.11. ⁠-Jos henkilöasiakkaan verotus on päättynyt syyskuussa, veronpalautus maksetaan tilille 3.11. ⁠⁠🗓7.11. ⁠-Syyskuun rakentamisilmoitukset oltava perillä Verohallinnossa ⁠-Jos asiakkaan kiinteistöverotus päättyy syyskuussa, kiinteistöveron ensimmäinen eräpäivä on 7.11. Toisen erän eräpäivä on 9.1.2023. ⁠⁠🗓14.11.Oma-aloitteisen veron eräpäivä ⁠-Neljännesvuosittain ilmoittavien heinä-syyskuun 2022 arvonlisävero sekä ennakonpidätykset ja lähdeverot suorituksista, joita ei ilmoiteta tulorekisteriin (esimerkiksi koroista, osingoista ja ylijäämistä): veroilmoituksen sekä verojen maksun eräpäivä. ⁠-Lokakuun työnantajasuoritusten (ennakonpidätykset ja työnantajan sairausvakuutusmaksu) maksun eräpäivä. ⁠-Oma-aloitteisen veron eräpäivä: veroilmoituksen sekä verojen maksun eräpäivä. ⁠Syyskuun arvonlisävero ja arpajaisvero sekä lokakuun ennakonpidätykset ja lähdeverot suorituksista, joita ei ilmoiteta tulorekisteriin (esimerkiksi koroista, osingoista ja ylijäämistä) sekä vakuutusmaksuvero. ⁠-Neljännesvuosittain maksettavien heinä-syyskuun työnantajasuoritusten maksun eräpäivä. ⁠⁠🗓21.11. ⁠-Lokakuun arvonlisäveron yhteenvetoilmoitus (tavaroiden ja palvelujen EU-myynti) ⁠⁠🗓22.11. ⁠Lokakuun yhteenvedolla olevien erääntyneiden verojen eräpäivä ⁠⁠🗓23.11. ⁠-Ennakkoveron eräpäivä ⁠⁠🗓30.11. ⁠-Yhteisön veroilmoituksen viimeinen jättöpäivä, jos tilikausi on päättynyt 31.7.2022. ⁠⁠
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ