Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Lokakuussa on paljon tärkeitä päivämääriä yrittäjille. Laita siis nämä päivät muistiin! 🗓6.10. -Jos asiakkaan kii...

06.10.2022

Lokakuussa on paljon tärkeitä päivämääriä yrittäjille. Laita siis nämä päivät muistiin! ⁠ ⁠ 🗓6.10. ⁠ -Jos asiakkaan kiinteistöverotus on päättynyt elokuussa, kiinteistöveron ensimmäinen eräpäivä on 6.10. Toisen erän eräpäivä on 7.12. ⁠ ⁠ 🗓12.10. ⁠ -Syyskuun työnantajasuoritusten (ennakonpidätykset ja työnantajan sairausvakuutusmaksu) maksun eräpäivä ⁠ -Oma-aloitteisen veron eräpäivä: Veroilmoituksen sekä verojen maksun eräpäivä. ⁠ Elokuun arvonlisävero ja arpajaisvero sekä syyskuun ennakonpidätykset ja lähdeverot suorituksista, joita ei ilmoiteta tulorekisteriin sekä vakuutusmaksuvero. ⁠ ⁠ 🗓20.10. ⁠ -Arvonlisäveron yhteenvetoilmoitus ⁠ -Syyskuun arvonlisäveron yhteenvetoilmoitus (tavaroiden ja palvelujen EU-myynti) ⁠ ⁠ 🗓24.10. ⁠ Syyskuun yhteenvedolla olevien erääntyneiden verojen eräpäivä ⁠ -Ennakkoveron eräpäivä ⁠ ⁠ 🗓31.10. ⁠ -Vuoden 2021 verotus päättyy ⁠ Viimeiset verotuspäätökset vuodelta 2021 toimitettu asiakkaille ⁠ -Yhteisön veroilmoitus ⁠ Yhteisön veroilmoituksen viimeinen jättöpäivä, jos tilikausi on päättynyt 30.6.2022. ⁠ ⁠ #tilitoimisto #tilintakojat #lokakuu
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ