Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Kuinka löytää sopiva kirjanpitäjä/tilitoimisto? 🤔🐷 Tilitoimiston valinta lähtee yrityksesi tarpeista. Kannattaa mie...

29.09.2022

Kuinka löytää sopiva kirjanpitäjä/tilitoimisto? 🤔🐷⁠ ⁠ Tilitoimiston valinta lähtee yrityksesi tarpeista. Kannattaa miettiä, mitä haluaa hoitaa sisäisesti ja mitä ulkoistaa tilitoimistolle. Ajattele tilitoimistoa resurssina. Kun ulkoistat aikaa vieviä tehtäviä, säästyy omaa aikaasi yrityksesi toiminnan pyörittämiseen. ⁠ ⁠ Vinkkejä kirjanpitäjän/tilitoimiston valintaan: ⁠ 👉🏼Mitä palveluja tarvitset tilitoimistolta nyt sekä tulevaisuudessa? Varmista tarvitsemiesi palveluiden saatavuus. ⁠ 👉🏼Selvitä mitä tilitoimiston palvelut todella maksavat. ⁠ 👉🏼Pyydä esimerkkejä siitä, miten sähköinen taloushallinto toimisi parhaiten sinun yrityksesi kohdalla. ⁠ 👉🏼Onko tilitoimistoon helppo saada yhteyttä? Saako kirjanpitäjään yhteyttä silloin kun tarvit apua. ⁠ 👉🏼Tarkista kirjanpitäjäsi ammattitaito sekä sen ylläpito. ⁠ 👉🏼Varmista, että kirjanpitäjä valvoo etujasi! ⁠ ⁠ #tilintakojat #tilitoimisto #tietoatakojilta #oulu
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ