Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Kesä lähenee nopeaa tahtia ja monelle alkava kesälomakausi tuo tarpeen palkata apukäsiä kesän ajaksi.🧑🏼☀️ Kesätyöp...

27.03.2023

Kesä lähenee nopeaa tahtia ja monelle alkava kesälomakausi tuo tarpeen palkata apukäsiä kesän ajaksi.🧑🏼☀️ ⁠ ⁠ Kesätyöpaikka on monelle nuorelle tärkeä polku tulevaan työelämään, joten muista huomioida nämä asiat kun palkkaat kesätyöntekijää! ⁠ ⁠ 👉🏼Varaa aikaa perehdyttämiseen. Tällä tavalla varmistat tehokkaan työnteon. ⁠ ⁠ 👉🏼Alle 15-vuotiaan työsopimus vaatii joko erillisen suostumuksen huoltajalta tai huoltajan allekirjoituksen. ⁠ ⁠ 👉🏼Muista kirjata työsopimukseen määräaikaisuuden peruste, mikäli sopimus tehdään vain kesäksi. ⁠ ⁠ 👉🏼Työnantaja on velvollinen järjestämään myös kesätylntekijöille työterveyshuollon ⁠ ⁠ 👉🏼Vakuuttamisvelvollisuus koskee kaikkia työsuhteessa olevia työntekijöitä. ⁠ ⁠ 👉🏼Muista tarkistaa nuoren enimmäistyöaika.Työnantajan on myös annettava 15 vuotta täyttäneelle vähintään 12 tuntia ja alle 15-vuotiaalle vähintään 14 tuntia kestävä lepoaika vuorokaudessa. ⁠ ⁠ 👉🏼Nuoren palkkaamiseen pätee samat lait ja työehtosopimukset kuin aikuiseen, osittain jopa tiukemmat. ⁠ ⁠ #kesätyöntekijä #yrittäjä #tilitoimisto #tilintakojat #tilitoimistooulu⁠
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ