Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Käytätkö omaa autoa työmatkoihin? 🚗 Jos käytät omaa autoasi työmatkoissa, työnantaja on velvollinen maksamaan sinull...

28.08.2023

Käytätkö omaa autoa työmatkoihin? 🚗⁠ ⁠ Jos käytät omaa autoasi työmatkoissa, työnantaja on velvollinen maksamaan sinulle verottomasti kilometrikorvausta.⁠ ⁠ Korvauksen suuruus vaihtelee vuosittain Verohallinnon antamassa päätöksessä. Vuonna 2023 kilometrikorvauksen perussumma on 0,53 euroa/km. 💵⁠ ⁠ Korvauksen suuruuteen vaikuttaa muun muassa se, ajatko omalla, vai työsuhdeautolla, sekä onko kyydissä muita matkustajia. Työmatkasta sinun tulee tehdä matkalasku, johon liität mukaan matkaan liittyneet maksukuitit. ⁠ ⁠ Huom! Asunnon ja työpaikan välistä matkaa ei lueta verotuksessa työmatkaksi, vaan työmatkalla tarkoitetaan matkaa, jonka teet työhön liittyvien työtehtävien takia. Asunnon ja työpaikan väliset kulut voit vähentää omassa verotuksessasi. 😊⁠ ⁠ #tilitoimisto #tietoatakojilta #oulu #tilintakojat
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ