Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Kansainvälisesti toimivilla yrityksillä matkustuspäiviä voi kertyä paljon. ✈️ Päiväraha on korvaus kohtuullisesta ru...

19.08.2022

Kansainvälisesti toimivilla yrityksillä matkustuspäiviä voi kertyä paljon. ✈️ ⁠ ⁠ Päiväraha on korvaus kohtuullisesta ruokailu- ja muiden elinkustannusten lisäyksestä, joita työmatkasta aiheutuu. Moni työnantaja muistaa maksaa nämä korvaukset työntekijöilleen, mutta osakeyhtiössä myös yrittäjä on itse oikeutettu päivärahoihin verohallinnon asettamien ehtojen täyttyessä. ⁠ Verovapaan ulkomaanpäivärahan perusteena on työmatkan kesto ja maakohtaiset enimmäismäärät. Vähintään 10 tunnin pituisista työmatkoista ulkomaille voidaan maksaa ulkomaan päivärahaa. 💰 ⁠ ⁠ Päivärahan enimmäismäärä määräytyy sen maan tai alueen mukaan, missä matkavuorokausi ulkomailla päättyy. Matkavuorokauden päättyessä laivalla tai lentokoneessa päiväraha määräytyy sen maan mukaan, josta laiva tai lentokone on viimeksi lähtenyt tai jonne se Suomesta lähdettäessä ensiksi saapuu.📍🌍 ⁠ ⁠ 👉🏼Jos ulkomaille tehtyyn työmatkaan käytetty kokonaisaika jää alle 10 tunnin, sovelletaan kotimaan päivärahojen määriä ja säännöksiä. ⁠ ⁠ #tilintakojat #tilitoimisto #tietoatakojilta #oulu
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ