Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Joulukuussa on paljon tärkeitä päivämääriä yrittäjille. Laita siis nämä päivät muistiin! 🗓1.12. ▫️Jos henkilöasiakka...

23.12.2022

Joulukuussa on paljon tärkeitä päivämääriä yrittäjille. Laita siis nämä päivät muistiin! ⁠⁠🗓1.12. ⁠▫️Jos henkilöasiakkaan verotus on päättynyt lokakuussa, ensimmäisen jäännösveron eräpäivä on 1.12. Toisen erän eräpäivä on 1.2.2023 ⁠▫️Jos henkilöasiakkaan verotus on päättynyt elokuussa, jäännösveron 2. erän eräpäivä on 1.12. ⁠⁠🗓5.12. ⁠▫️Jos henkilöasiakkaan verotus on päättynyt lokakuussa, veronpalautus maksetaan tilille 5.12. ⁠▫️Yhteisöjen veronpalautus maksetaan tileille (kun tilikausi on päättynyt 31.12.2021 ja verotus päättyy 31.10.2022). ⁠▫️Lokakuun rakentamisilmoitukset oltava perillä Verohallinnossa ⁠⁠🗓7.12. ⁠▫️Jos asiakkaan kiinteistöverotus päättyy lokakuussa, kiinteistöveron ensimmäinen eräpäivä on 7.12. Toisen erän eräpäivä on 6.2.2023. ⁠⁠🗓12.12. ⁠▫️Marraskuun työnantajasuoritusten (ennakonpidätykset ja työnantajan sairausvakuutusmaksu) maksun eräpäivä ⁠▫️Oma-aloitteisen veron eräpäivä: veroilmoituksen sekä verojen maksun eräpäivä. ⁠Lokakuun arvonlisävero ja arpajaisvero sekä marraskuun ennakonpidätykset ja lähdeverot suorituksista, joita ei ilmoiteta tulorekisteriin (esimerkiksi koroista, osingoista ja ylijäämistä) sekä vakuutusmaksuvero. ⁠⁠🗓20.12. Arvonlisäveron yhteenvetoilmoitus ⁠⁠🗓22.12. Marraskuun yhteenvedolla olevien erääntyneiden verojen eräpäivä ⁠⁠🗓23.12. Ennakkoveron eräpäivä ⁠⁠ ⁠
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ